STRAIGHTSMILE

Vi er stolte af at kunne tilbyde straightsmile som er en komplet løsning inden for æstetisk tandretning. Det faste apparatur som anvendes inden for straightsmile er det kendte tandretnings system Litewire. Derudover anvendes det nye avancerede clear aligner-system ClearStep.

Både LiteWire og ClearStep er systemer som er udviklet specielt til tandlæger i privat praksis. Disse apparatur er beregnet til lettere tandretning og man skal normalt regne med en behandlings tid på cirka 6-8 måneder.

LITEWIRE®

LiteWire er et enestående regulerings koncept, der udnytter fordelene ved fast apparatur i kosmetisk ortodonti. LiteWire er udviklet specielt til brug i privat praksis og er det eneste system af sin art i Danmark og Norden.

LiteWire konceptet bygger på enkle og gennemprøvede ortodontiske principper, der gør det nemt og sikkert for praktiserende tandlæger at arbejde med kosmetisk ortodonti. I modsætning til mange andre systemer, er behandling med LiteWire funderet på veldokumenterede behandlingsmetoder – fordi fast apparatur er blevet brugt i 100 år!

CLEARSTEP®

Roskilde Orto-Teknik er glade for at kunne tilbyde vores tandlæger tandretning med aligners som bliver mere og mere populært blandt voksne der ønsker usynlig bøjlebehandling af tandstillingsfejl. Tandretning kan være nødvendig hvis man har et kosmetisk problem.

At vælge ClearStep® er det samme som at vælge en løsning, som er meget komfortabel og praktisk. Desuden er den effektiv i det en behandling med denne form for tandretning i gennemsnit tager 12-16 uger. Derudover er det en omkostnings effektiv måde.

PATIENTER DER ER MULIGT AT BEHANDLE

Hvad er ClearStep®?

ClearStep® er et velkendt gennemsigtig og aftageligt regulerings apparatur til anterior tandretning.
ClearStep® bliver digitalt fremstillet af et 3D system. Med denne meget præcise og højt avanceret program fra 3Shape, skal der blot tages aftryk på klinikken til at producere det komplette sæt af aligners.

Hver skinne eller aligner bruges i en tidsafmålt periode og skaber flotte resultater.

Hvad er LiteWire®?

LiteWire er en tandbøjle, der retter de forreste tænder. LiteWire bøjlen sidder fast på tænderne, hvilket gør den meget effektiv. Den er diskret, men ikke usynlig.

LiteWire virker ved at flytte tænderne nænsomt over en periode på ca. 6 måneder. Det kan gøres så hurtigt, fordi der udelukkende fokuseres på forreste tænder, så man kan faktisk give patienten et helt nyt smil inden det næste tandeftersyn!

STRAIGHTSMILE™ CERTIFICERING

LEVEL 1 CERTIFICERING
Kursusafgift: 7.500,00 Kr. eksl. moms.
(inkl. LiteWire instrumentsæt, værdi kr.. 5.000)


Dato:
Kommer snart

Tidspunkt:
9.00 – 16.00

Sted:
Roskilde Orto-Teknik
Algade 27, 1 sal.
2600 Roskilde

Max deltagere:
16


LEVEL 2 ADVANCED

  • Kun for LiteWire certificerede tandlæger. Brush-up og hands-on kursus med en masse nyttige tips og tricks til case finishing.
    Kurset giver 4 CE points
TILMELD DIG IDAG