SIDEN 1974

Roskilde Orto-Teknik er et privat ejet laboratorium som blev etableret i 1974 og er beliggende centralt i Roskilde. De mange år i branchen har givet os en erfaring som vi anvender i vores daglige arbejde med tandregulering og som kan ses i vores produkter. Vi har i over 40 år løst mange specialiserede opgaver inden for tandregulering. Af kunder kan vi både tælle specialtandlæger, samt almindelige tandlæger. Vi er stolte af at vi de sidste 15 år har været leverandør til Tandlægeskolen i København som vi fortsat har et tæt samarbejde med.

I disse dage sker der konstant udvikling inden for ortodontiske teknologier og denne udvikling går vi meget op i at være en del af. Vi sørger for at være opdateret med de bedste og nyeste teknologier, således at vi kan tilbyde den bedste løsning når det kommer til tandregulering. Roskilde Orto-Teknik er et full-service tandregulerings laboratorium, hvilket betyder at vi tilbyder alt indenfor tandregulering.

Ved at vælge Roskilde Orto-Teknik som dit foretrukne tandregulerings laboratorium er du sikret en høj kvalitet og et bredt udvalg af produkter inden for tandregulering.

PERSONALE

Fead Rama

FEAD RAMA

ORTO TEKNIKER
Ejer af virksomheden Maj 2015

DORTHE NIELSEN

ORTO TEKNIKER
Ansat i virksomheden Maj. 1991

ALAA NWR

ORTO TEKNIKER
Ansat i virksomheden Juni 2016

MARIANNA NIELSEN

ORTO TEKNIKER
Ansat i virksomheden Nov. 1998

SKENDER RAMA

CHAUFFØR
Ansat i virksomheden Marts 2014

SIRI LINDSGAARD

ORTO TEKNIKER
Ansat i virksomheden August 2009

SEAD RAMA

GIPS TEKNIKER
Ansat i virksomheden Sept. 2016

ALMIRA SKURLIC

ORTO TEKNIKER
Ansat i virksomheden Sept. 2016

FATIME QOKU

ORTO TEKNIKER
Ansat i virksomheden August 2017

ER DU VORES NÆSTE MEDARBEJDER

Hvad med et spænende job?

Vi er altid på udkig efter dygtige medarbejdere. Uopfordrede ansøgninger modtages gerne.
Vores mål er at have dygtige medarbejdere på markedet, derfor er vi konstant på udkig efter talentfulde teknikere.

Hvis du har lyst til at udforske dine kreative evner i et krævende men spændende miljø, hvor du bliver aflønnet helt på højde med dine kvalifikationer, så send os dit CV og en ansøgning.